HySurf

... Hysurf.fi -sivustolle! Osa sisällöstä on näkyvissä vain kirjautuneille. Rekisteröitymällä pääset mm. katsomaan ja lisäämään valokuvia.

Rekisteröitymistä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Voit valita itsellesi käyttäjätunnuksen, joka näkyy muille käyttäjille. Anna kuitenkin rekisteröityessäsi oikea etu- ja sukunimesi. Voit toki rekisteröityä sivustolle ja osallistua foorumin keskusteluihin vaikka et olisikaan HySurfin jäsen. Mikäli et saa vahvistusta rekisteröinnistäsi, laita pyyntö seuran info sähköpostiin. 

 

 

 

25.7.2019  vaihdetiin seuran koppeihin sopivat kakkosella merkityt avaimet uusiin, joissa on numero 3.

Uusia avaimia voi tiedustella Sepolta ja/tai Esalta.

Ykkösavaimen haltijoille on ykköskopissa kolmosavain, jolla pääsee seuran koppeihin. 

Happy Surfing

FIN-23/Seppo

 

 


Seuran jäsenet voivat toki tuoda rantaan ystäviään tai sukulaisia, mutta tässä toivoisin järkeä sen verran, että varusteita ei varattaisi ilman lupaa kuin korkeintaan yhdelle vieraalle kerrallaan.


Ykkösavaimen haltijoillekin muistutetaan, että seuramme toimii näissä kopeissa Hyvinkään kaupungin kättäpäälle suostumuksella ja kaikki negatiivinen huomio kilahtaa helposti meidän omaan nilkkaan.


Toimimme myös Karavaanareiden kanssa yhteistyössä ja saamme mm. sähköt koppeihin heidän kauttaan, lisäksi karavaanareiden tehtäviin kuuluu alueen vartiointi ja siisteys, rannalla ollessa on siis ehdottomasti noudatettava karavaani-alueen isäntien ohjeita.


Ei siis pilata hommaa esiintymällä hölmösti mukamas rantaa omistaen. 


Avotulenteko koppien läheisyydessä tai rannalla on ehdottomasti kiellettyä! 

Tämän asian pitäisi olla itsestään selvä juttu, mutta jos joku ei asiaa ymmärrä, on sovittu karavaanareiden kanssa, että he soittavat joka kerta nuotion havaittuaan poliisit paikalle, jonka jälkeen ko. henkilö(t) voidaan seuran sääntöjen mukaisesti erottaa seurasta.

 

Leiriytyminen rantaan on myös luvanvaraista ja lupa pitää kysyä karavaanareilta joka kerta erikseen. Tämä ei koske riippukeinuja tai lasten päivätelttoja.


Virallisesti ranta suljetaan klo 22.00, jonka jälkeen kaikki varusteet pitää olla takaisin kopeissa ja seuran vene rannassa lukittuna.


Rannalla ei myöskään saa pitää lemmikkejä, olivat kuinka hyvätapaisia tai söpöjä tahansa.

 

 

Seuran tapahtumat, joissa välineistöä on varattu, kirjaillaan etusivulle