Etusivu

... Hysurf.fi -sivustolle! Osa sisällöstä on näkyvissä vain kirjautuneille. Rekisteröitymällä pääset mm. katsomaan ja lisäämään valokuvia.

Rekisteröitymistä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Voit valita itsellesi käyttäjätunnuksen, joka näkyy muille käyttäjille. Anna kuitenkin rekisteröityessäsi oikea etu- ja sukunimesi. Voit toki rekisteröityä sivustolle ja osallistua foorumin keskusteluihin vaikka et olisikaan HySurfin jäsen. Mikäli et saa vahvistusta rekisteröinnistäsi, laita pyyntö seuran info sähköpostiin.

 

                          Foileja Säkässä tiukassa mittauksessa ja punnituksessa  (kalavaaka +500g ;-) ) seuramme "ammattilaisten" toimesta.

                          Vasen kuva, Neil Pryde RS flight n.750,00€ ja 4,7 kg, Horue H10 Evo 859,00€ ja 5,5 kg, AFS Wind85 1195,00€ ja 4,9 kg ja Starboard 18 foil 5,5 kgl flax balsa laudan kanssa 2199,00.

                         Sääksin kokemuksien perusteella AFS osoittautui vakaimmaksi ja helpoimmaksi "lentää" 

                         AFS:n etu oli pisin siipiväli ja masto. Molemmat antoivat pelivaraa eniten epäonnistumisille. Kaikki muutkin Foilit olivat erittäin käyttökelpoisia ja laadukkaita.

                         Seuran Foililauta, Starboardin sekä Horuen foilit ovat jäsenten käytettävissä erityistä varovaisuuttaa noudattaen. Promiehemme antavat lisätietoja :-)