Foorumi

Avainten vaihto!

  • 1001
  • 1001 hahmo Kirjoittaja
  • Poissa
  • Hysurf Hallitus
  • Hysurf Hallitus
Lisää
3 vuotta 8 kuukautta sitten - 3 vuotta 7 kuukautta sitten #1 : 1001
Avainten vaihto! kirjoittanut 1001
25.7.2019 torstaina klo. 1600-1700  vaihdetaan seuran koppeihin sopivat kakkosella merkityt avaimet uusiin, joissa on numero 3.

Uusia avaimia voi tiedustella Sepolta ja/tai Esalta palauttamalla vanhan kakkosavaimen. Ota yhteys soittamalla tai info ÄT hysurf.fi.

Kaikki uuden avaimen saavat allekirjoittavat nähneensä ja ymmärtäneensä kuinka kopeillamme ja rannassa tulee toimia (ohje avainlistan kääntöpuolella).

Ykköskopissa on kolmosavain, jolla pääsee seuran koppeihin. 

Happy Surfing
FIN-23/Seppo

Seuran jäsenet voivat toki tuoda rantaan ystäviään tai sukulaisia, mutta tässä toivoisin järkeä sen verran, että varusteita ei varattaisi ilman lupaa kuin korkeintaan yhdelle vieraalle kerrallaan.
Ykkösavaimen haltijoillekin muistutetaan, että seuramme toimii näissä kopeissa Hyvinkään kaupungin kättäpäälle suostumuksella ja kaikki negatiivinen huomio kilahtaa helposti meidän omaan nilkkaan.
Toimimme myös Karavaanareiden kanssa yhteistyössä ja saamme mm. sähköt koppeihin heidän kauttaan, lisäksi karavaanareiden tehtäviin kuuluu alueen vartiointi ja siisteys, rannalla ollessa on siis ehdottomasti noudatettava karavaani-alueen isäntien ohjeita.
Ei siis pilata hommaa esiintymällä hölmösti mukamas rantaa omistaen. 
Avotulenteko koppien läheisyydessä tai rannalla on ehdottomasti kiellettyä! Tämän asian pitäisi olla itsestään selvä juttu, mutta jos joku ei asiaa ymmärrä, on sovittu karavaanareiden kanssa, että he soittavat joka kerta nuotion havaittuaan poliisit paikalle, jonka jälkeen ko. henkilö(t) voidaan seuran sääntöjen mukaisesti erottaa seurasta. Leiriytyminen rantaan on myös luvanvaraista ja lupa pitää kysyä karavaanareilta joka kerta erikseen. Tämä ei koske riippukeinuja tai lasten päivätelttoja.
Virallisesti ranta suljetaan klo 22.00, jonka jälkeen kaikki varusteet pitää olla takaisin kopeissa ja seuran vene rannassa lukittuna.
Rannalla ei myöskään saa pitää lemmikkejä, olivat kuinka hyvätapaisia tai söpöjä tahansa.

Jouni Hellman
Puheenjohtaja
Hyvinkään Surffaajat ry
0400 775105
Viimeksi muokattu: 3 vuotta 7 kuukautta sitten Seppo.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.